top of page

Kallis ja vaarallinen turvapaikkateatteri lopetettava - osa 1

Turvapaikat ovat muslimien Euroopan valloitusta


Jokaisella ulkomaalaisella on oikeus hakea turvapaikkaa Suomesta – vaikka valehtelemalla kaiken nimestä, iästä ja kotimaasta alkaen. Media painostaa Migriä kirjoittamalla tarkoituksenhakuisia tarinoita yksilöistä, jotka eivät ole saaneet turvapaikkaa. Medialla ei ole mitään lähdekritiikkiä, vaan kaikki kirjoitetaan tulijan sanelusta.


Jokaisen maan turvapaikkapolitiikka pitää tehdä kokonaisuuksia käsittelemällä. Silloin ei ajatella yksilöitä, vaan sitä miten maan talous kestää tulijat ja miten tulijat vaikuttavat kohdemaan oloihin etenkin turvallisuuden näkökulmasta. Politiikka tulee tehdä kymmenien vuosien tähtäimellä ja esimerkiksi tekemällä selvityksiä siitä, millaiseen väestön vaihtumiseen turvapaikkakäytännöt johtavat. Muutokset tapahtuvat nopeasti. Jo nyt Suomessa elää satojatuhansia nuorten sukupolvien suomalaisia, jotka tulevat näkemään kantasuomalaisten jäävän vähemmistöön omassa maassaan.


Suomen maahanmuuttopolitiikka on ollut vihreiden vallassa koko vaalikauden ajan. Tosin kokoomuksella on samanlainen ”tänne kaikki tervetuloa”-meininki, joten kevään eduskuntavaaleilla ei ratkaista Suomen väestönvaihto-ongelmaa.


Vihreät haluavat edistää maailmaa, jossa on mahdollista muuttaa sujuvasti ja turvallisesti maasta toiseen, oli syynä sitten turvan tarve, työ, opiskelu, perhe tai rakkaus, puolue kertoo tiedotteessaan.” Kaikki halutaan Suomeen elätettäviksi. Sen takia halutaan korottaa tulijoiden sosiaaliturvaa, nostaa pakolaiskiintiötä ja poistaa perheenyhdistämisen toimeentulorajat.


Vihreillä on kummallinen missio. Kun katsotaan tilastoja tänne tulee ensisijaisesti työttömiksi jääviä muslimeja Afrikasta ja Lähi-Idästä. Miksi heitä pitäisi houkutella lisää.


Vihreät himoitsevat myös työnhakuviisumia. Siis kenelle? ”Jos olet EU-kansalainen, sinulla on oikeus muuttaa toiseen EU-maahan hakemaan töitä. Työnhakijan ei tarvitse rekisteröityä kyseiseen maahan asukkaaksi ensimmäisten 6 kuukauden aikana …” Vihreitten viisumi olisi kehitysmaalaisia varten. Ja hupsista, yllättäen he hakevatkin turvapaikkaa päästyään kätevästi ja halvalla Suomeen.


Pakolaispolitiikassamme ei ole ymmärretty sitä, että ulkomaalaisella on Suomessa paljon korkeampi elintaso pelkästään sosiaaliturvalla kuin hänellä on kotimaassaan työtä tekemällä. On selvää, että tällainen houkuttelee Suomeen etenkin loiseläjiä, joita työnteko ei kiinnosta. Ihminen on luonteeltaan peruslaiska, minkä vuoksi ilmainen elatus johtaa siihen, ettei työnteko tule koskaan kiinnostamaan valtaosaa tulijoista.


Kehitysmaiden väestönkasvu takaa sen, etteivät Suomeen tulijat tuskin loppuvat ennen kuin Suomi on romahtanut mustan Afrikan tasolle. Kuka sen jälkeen elättää tulijat? Alkaako Suomessakin sisällissota lähtömaiden tavoin kun erilaisia muslimiuskonnon kannattajia on paljon?


Eri muslimihaarojen keskinäinen väkivaltaisuus ei lopu koskaan. Suuri syntyvyys sekä sunnien ja shiiojen välien selvittelyt takaavat, että Eurooppaan ja Suomeen tulijoiden määrät tulevat kasvamaan.


Numerot ovat lahjomattomia

Viime vuonna Suomen bruttokansantuote asukasta kohden oli 53.983 US dollaria, Irakin 5048 USD. Nämä numerot eivät kuitenkaan osoita Suomessa asumisen kalleutta, eikä korkeaa verotusta, mutta antavat suuntaa siihen, kuinka paljon irakilaisen kulutuksen määrä lisääntyy Suomeen tullessa.


Laskin kolme vuotta sitten vuoden 2018 tiedoilla humanitäärisen maahanmuuton maksavan 3,2 miljardia euroa vuodessa. Silloinen valtiovarainministeri Orpo väitti laskelmiani virheellisiksi ja lupasi virkamiestensä tekevän oikeat laskelmat. Niitä ei koskaan tullut.

Linkit WebArchivessa oleviin laskelmiin ja niiden taustaselvityksiin.


Maahanmuuton hinta nousee vuosi vuodelta, koska (1) uusia tulijoita on joka vuosi, (2) tulijoiden syntyvyys Suomessa on huomattavan korkea, (3) tulijat ovat nuoria ja he alkavat kuolla enemmän vasta 50 vuoden kuluttua, (4) tulijat eivät juurikaan työllisty yksityissektorilla ja (5) maahanmuuton palveluja lisätään koko ajan. Uusin palvelu on laittomasti maassa olevien kattava terveydenhoito.


Afganistanissa lukutaito on 37,3 % aikuisväestöllä. ”Lukutaidolla tarkoitetaan ihmistä, joka osaa lukea ja kirjoittaa (ja ymmärtää lukemansa ja kirjoittamansa) yksinkertaisia lauseita arkipäiväisistä asioista.” On selvää, ettei tällaisella osaamisella voi koskaan pärjätä omillaan länsimaisessa yhteiskunnassa.


Syyria sai kehitysapua globaalisti 10,3 miljardia USD vuonna 2020. Syyrian BKT vuonna 2018 oli 21 miljardia USD. Syyrialaiset elävät niin kotimaassaan kuin Suomeen tultuaan muitten rahoilla. On kiva sotia keskenään, kun tietää että muut elättävät ja korjaavat jäljet.


Irakin väkimäärä oli vuonna 1960 7,3 miljoonaa, vuonna 2020 40,2 miljoonaa, ennusteen mukaan vuonna 2050 70,9 miljoonaa asukasta. Somalian samoina vuosina 2,7 – 15,9 – 34,9 miljoonaa. Suomen väkiluku 4,4 - 5,5 - 5,5. Luvut kertovat murhaavaa tietoa siitä, että Suomi tulee tuhoutumaan muslimien maahanmuuttoon muun Euroopan mukana.


Suomessa on jo 11 katujengiä ja määrä kasvussa. ”Ruotsissa ampujat tulevat Lähi-idästä ja Afrikan sarvesta. Ampujista 41 prosenttia on syntynyt ulkomailla. 35 prosenttia on syntynyt Ruotsissa mutta molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla. Toinen vanhemmista on syntynyt ulkomailla 9 prosentilla rikollisista.” Katujengit harjoittavat rikollisuutta ja väkivaltaa sekä huumekauppaa.


Muuten, mihin Suomi tarvitsee tulijoita Afganistanista, Irakista tai Somaliasta, vaikka he olisivat kuinka rehellisiä ja rauhanomaisia tahansa.


Pakolaiset ja pakoloiset

Geneven pakolaissopimuksen mukaan pakolaisuuden perusteena on ”jolla on perusteltua aihetta pelätä joutuvansa vainotuksi rodun, uskonnon, kansallisuuden, tiettyyn yhteiskuntaluokkaan kuulumisen tai poliittisen mielipiteen johdosta”.


Miten esimerkiksi Irakissa voi joutua henkilökohtaisesti vainotuksi? Muslimeja väestöstä 98 %. Arabeja kaksikolmasosaa, kurdivähemmistö asuu autonomisella alueella, jesidi-väestöä etenkin ISIS-valtio sorti, mutta jesidit eivät hae turvapaikkoja.


Vuoden 2020 lopussa noin kaksi kolmasosaa maailman 82 miljoonasta pakolaisesta oli Afganistanista (muslimeja), Kongon demokraattisesta tasavallasta (enemmistö kristittyjä), Myanmarista (buddhalaisia, pieni vähemmistö muslimeja), Etelä-Sudanista (viidesosa muslimeja) ja Syyriasta (muslimeja). Sudanilaiset ovat muslimeja. Uskontoerojen takia Sudanissa on sodittu vuosikymmenet. Etelä-Sudan itsenäistyi 2011.


Ulkomaille lähteneitä oli 26, kotimaassaan siirtyneitä 48, turvapaikanhakijoita 4,1 ja Venezuelasta ulkomaille lähteneitä 3,9 miljoonaa (UNHCR Global Trends 2020). Venezuelalaiset ovat lähteneet kommunismin tuhoamasta öljyrikkaasta maastaan. Heitä ei mitenkään voi sanoa pakolaisiksi. Pakolaisuus on nimenomaan muslimiuskonnon aiheuttama globaali ongelma, eikä sitä voida ratkaista rahalla eikä eurooppalaisella elämäntavalla. Muslimiuskonto johtaa takapajuisuuteen, köyhyyteen, lukutaidottomuuteen ja sivistymättömyyteen, naisten alistamiseen ja väestöräjähdykseen. Mutta mitä me sille voidaan? Eivät imaamit Iranissa kuule, vaikka suomalaiset kuinka huutaisivat.


Turvapaikkajärjestelmän vääristymät

1. Kuka tahansa saa tulla, on syytä tai ei. Turvapaikkaa voivat hakea jopa EU-kansalaiset. Vuosien 2015-16 vyöryn aikana vain joka neljäs sai oleskeluluvan – siis kolme neljästä tuli Suomeen ilman perustetta. Sen jälkeen yli puolet hakijoista on saanut kielteisen päätöksen, paitsi viime vuonna alle puolet hylättiin. Tulijat ovat oppineet valehtelemaan paremmin, tai Migri on antanut löysää.

Myönteisten osuus kasvaa vuosi vuodelta. Vihreän sisäministerin ansiota?

2. Hakemuksen voi uudistaa rajoituksetta ja näin jäädä Suomeen, vaikkei mitään laillista syytä ole. Tilastoja uusintahakemusten määrästä ei tehdä, mutta mediassa olleiden tietojen mukaan sama henkilö on tehnyt yhdeksän hakemusta. Jos järjestelmää ei lopeteta, haut pitää rajoittaa yhteen. --- Hallitus oli valmistelemassa lakia, että Suomessa laittomasti vuodesta 2015-16 asti olleet saisivat automaattisesti oleskeluluvan. Onneksi tätä typeryyttä ei ole toteutettu.

3. Yhden henkilön hakemusten ja valitusten käsittely voi kestää vuosia. Migrin mukaan uudet hakemukset käsitellään yleensä puolessa vuodessa. Käsittelyssä on paljon pitempään olleita hakemuksia. Helsingin hallinto-oikeudessa ulkomaalaisasioiden käsittelyaika on keskimäärin 11 kuukautta. Korkeimpaan hallinto-oikeuteen viedyn valituksen käsittely voi olla yli vuoden. Suomeen vuonna 2015-16 tulleita, jotka eivät ole saaneet oleskelulupaa, on vielä täällä noin 3000.

4. Turvapaikka on käytännössä ikuinen, vaikka se myönnetään neljäksi vuodeksi. Turvapaikan tarve pitäisi neljän vuoden jälkeen tutkia uudestaan, mitä Suomessa ei tehdä. Päinvastoin, humanitaarinen maahanmuuttaja voi hakea neljän vuoden jälkeen pysyvää oleskelulupaa tai Suomen kansalaisuutta.

5. Koko käsittelyajan hakijat voivat vapaasti liikkua Suomessa. Koko järjestelmä toimisi paremmin, jos tulijat olisivat säilössä siihen asti kun heidän taustansa on selvitetty. Jos kielteisen päätöksen saaneet olisivat säilössä palautukseen asti, alkaisi vapaaehtoinen paluu kummasti kiinnostaa.

6. Hakija voi valehdella ummet ja lammet ja Suomi joutuu todistamaan puheet valheiksi. Todistustaakka tulee määrätä hakijalle, koska Suomen on mahdotonta selvittää paikallisia olosuhteita. 2015-16 invaasiosta tulleista suurimman osan antamia tietoja ei voitu varmistaa. Heistä emme tiedä varmasti edes heidän nimeään. Kantasuomalainen ei voi antaa vääriä tietoja viranomaisille saamatta rangaistusta. Totuuden selvittäminen helpottuisi paljon, jos tulijan puheet ajettaisiin plagioinnin tunnistavien ohjelmien läpi.

7. Yli puolet tulijoista on 18-34 vuotiaita nuorukaisia, jotka haluavat matkustella toisten rahoilla. On vaikeaa uskoa kuka vainoaa parikymppistä nuorta miestä kotimaassaan.

8. 3/4-osaa turvapaikanhakijoista on miehiä ja poikia ja vain yksi neljäsosa naisia tai tyttöjä. Tämä vääristää Suomen väestörakenteen, etenkin koska muslimiuskonnassa naiset eivät saa mennä avioliittoon vääräuskoisen miehen kanssa.

Ulkomaalaisten tartuntojen määrä ja osuus on kasvanut 73 % vuonna 2021.

9. Terveydenhoitopalvelut toimivat laittomasti maassa oleville paremmin ja nopeammin kuin suomalaisille. Tulijoiden mukana on saatu tarttuvia tauteja, joita Suomessa ei enää ollut, esimerkiksi tuberkuloosi. Kolme neljäsosaa uusista HIV-tartunnoista tulee ulkomaalaisten myötä (2021).

10. Palautukset toimivat huonosti ja ovat kalliita. Esimerkiksi Irak ei ota vastaan, jos irakilainen kieltäytyy lähtemästä Suomesta (poikkeuksena rikoksista Suomessa tuomitut)

11. Tulijan varallisuutta ei huomioida lainkaan. Useat tulijat tulevat rahaa ja arvoesineitä mukanaan Suomeen ja saavat rahalähetyksiä kotimaastaan. Näitä ei huomioida mitenkään, toisin kuin suomalaisilla, joiden tukia vähennetään esimerkiksi vanhemmiltaan saaduilla avustuksilla

12. Oleskeluluvan saanut siirtyy täysimääräisesti sosiaaliturvan piiriin, saa maksuttoman asunnon ja muun elatuksen – useimpien elintaso töitä tekemättä on Suomessa parempi kuin töitä tekevän kotimaissaan.

13. Suomalaisen kulttuurin muutokset. Muslimien määrän noustessa yhä useammasta suomalaisuuteen liittyvästä traditiosta joudutaan luopumaan. Joulu ja pääsiäinen, suvivirsi, sianliharuoat kouluissa, naisten vapaa pukeutuminen. Toisaalta joudumme hyväksymään ja sietämään muslimikulttuurin omituisuudet: kunniaväkivallan, naisten huonon kohtelun ja naisiin kohdistuvan väkivallan, rukoustauot, uimahallivuorot, naisten uimahallipukeutuminen.


Koko turvapaikkajärjestelmä pitää lopettaa, eikä ottaa vastaan ketään uutta hakijaa. On pääteltävissä, että suomalaiset tytöt ja naiset ovat joutuneet useammin väkivallan kohteeksi kuin Suomeen on tullut oikeita pakolaisia. Ketä pitäisi suojella? Suomalaisia vai meille täysin vieraita ihmisiä, joista suurin osa valehtelee tarvitsevansa turvapaikkaa.


Suomen kansalaisuuden myöntämisperusteet on muutettava. Suomessa asumisen pituusvaatimus korotettava 10 vuoteen, ajasta on vähintään kuusi vuotta pitänyt elättää itsensä ja perheensä työllä (sosiaaliturvalla eläminen ei oikeuta kansalaisuuteen lainkaan), suomen tai ruotsin kielen taidon oltava hyvä eikä tulkin käyttöä kahden ensimmäisen vuoden jälkeen saa olla, mitään rikoksia ei saa olla vähäisiä liikennerikkomuksia lukuunottamatta. Kansalaisuus tulee voida peruuttaa vankeusrikostuomioiden jälkeen. (Yli kahden vuoden tuomioihin liitettävä automaattinen karkotus Suomesta. Karkotus koskisi myös perheenjäseniä.)


Kehitysapua maihin, joista tulee paljon turvapaikanhakijoita

Suomi kaataa kymmeniä miljoonia euroja maihin, joista tulee paljon turvapaikanhakijoita Suomeen. Vähintään, mitä pitäisi vaatia kehitysavun ehtona, että maat ottavat takaisin ne omat kansalaisensa, jotka eivät ole saaneet oleskelulupaa. Tämä vähentäisi merkittävästi etenkin irakilaisten onnenonkijoiden tuloa Suomeen.


Yksi selitys tulijoiden suureen määrään on se, että paikalliset asukkaat näkevät kuinka hulppeasti kehitysaputyöntekijät elävät ja se johtaa haluun päästä rahoihin käsiksi.


Vuosina 2016-2021 eniten rahaa on annettu Afganistanille, 145 miljoonaa euroa. Sieltä on tullut samoina vuosina 24.000 turvapaikanhakijaa. Jostain syystä tulijoiden elättäminen Suomessa ei ole kehitysapua, vaikka se maksaa kolme kertaa enemmän kuin kehitysapua annetaan ja kohdistuu samoihin ihmisryhmiin. Suomi maksaa bruttokansantuotteesta kaksi prosenttia kun lasketaan kehitysavun ja humanitaarisen maahanmuuton kustannukset yhteensä. Se on kolme kertaa enemmän kuin tavoiteltu 0,7 %.


Irakiin on annettu vuosina 2016, 2018 ja 2021 20 miljoonaa euroa. Muista vuosista en löytänyt tilastolukuja, mutta varmaankin yli 10 miljoonaa. Suomen metsien puiden arvo on 125 miljardia euroa. Irakin tunnettujen öljy- ja kaasuvarojen arvo on puolestaan 4200 miljardia dollaria. Miksi Suomi tukee upporikasta Irakia? Jos eivät osaa elää ihmisiksi, eikä älykkyys riitä rikkauksien hyödyntämiseen, mitä se meille kuuluu. Ostaisivat osaamista ja työntekijöitä kuten qatarilaiset.


Somalit ovat samassa ajassa saaneet kehitysapua 93 miljoonaa euroa, heitä on tullut vv 2016-21 2197 Suomeen turvapaikanhakijoina ja tätä enemmän perheenyhdistettyinä. On huomattava, että 100 miljoonan euron apu on ostovoimaltaan Somaliassa reippaasti yli miljardi euroa. Tosin suomalaiset kehitysapujärjestöt tekevät aika ison loven rahoihin.


Suomi kaataa rahaa myös Turkkiin, ainakin 38 miljoonaa euroa kuudessa vuodessa. Ja Turkki kiristää Suomea NATO-jäsenyyden hyväksymisellä. Turkin rahat mennevät maassa oleville Syyrian pakolaisille.


Turvapaikanhakijat

Turvapaikan hakijoiden määrät ovat laskeneet vuoden 2015 hulluudesta, mutta on vain ajan kysymys, kun uusi iso vyöry alkaa.


EU-alueelle saapuvien muiden maiden kansalaisten määrä on lähtenyt voimakkaaseen kasvuun tänä vuonna koronapandemian hellitettyä. Lokakuuhun mennessä Eurooppaan saapui 280 000 luvatonta rajanylittäjää, mikä on yli 75 prosenttia enemmän vuodentakaiseen verrattuna.”


Normaalisti miehiä tulee yli kaksi kertaa enemmän kuin naisia. Miehet ovat enimmäkseen nuoria. Tämä vuosi on ollut poikkeus ukrainalaisten hakeman tilapäisen suojelun takia.


Selvityksessä on käytetty vuoden 2021 kokonaislukuja, koska tämän vuoden lukuja varjostaa tilapäistä suojelua hakeneiden yli 44.000 ukrainalaisen tulo Suomeen.

Ukraina

Ukrainalaisten joukossa on merkittävä määrä miehiä. Kansalaisuuden mukaan ei hakijoita jaeta sukupuoliin, mutta asiaa voi päätellä luvuista. Tänä vuonna (10 kk) alaikäisiä on tullut 15.000, joista poikia voidaan olettaa olevan puolet. Lisäksi yli 65-vuotiaista puolet on miehiä, joita ei oteta mukaan. 18-64-vuotiaita Suomeen tulleita ukrainalaisia miehiä on oltava varovaisesti laskien yli 6.000. Suomessa asevelvollisuus koskee 18-60-vuotiaita miehiä, mutta tuskin yli 50-vuotiaita lähetettäisiin sotarintamalle. Ovatko nämä miehet sotilaskarkureita? Miksi tänne tulleista miehistä ei uutisoida? Missä he ovat? Sekoitammeko katukuvassa ukrainalaiset miehet venäläisiin?


Vuonna 2021 ukrainalaiset tulivat mansikkapelloille ja muihin töihin. 4249 ukrainalaista sai ensimmäisen työperäisen viisumin Suomeen. Tänä vuonna heitä oli valmiina 10-kertainen määrä, mutta osa mansikoista jäi pelloille.


Ukrainalaiset miehet olivat vuosia olleet Suomen pelloilla. He olivat tänä vuonna sotimassa ja täällä olevat naiset ovat valtaosin kaupungeista. Nämä naiset eivät ole oppineet maatöihin. Vihannestiloilla viljelyalat jätettiin normaalia pienemmiksi, kun tiloilla työ on liian raskasta naisille. Ovatko täällä olevat ukrainalaiset miehetkin kaupunkilaisia?


Ukraina on esimerkki turvapaikanhakijoista, joihin suomalaiset suhtautuvat myönteisesti. He ovat täällä tilapäisen suojelun piirissä. Vuoden suojeluajan jälkeen he voivat hakea kotikuntaa. Ensimmäisten vuoro on jo helmikuussa. Se tarkoittaa mm. sosiaaliturvan olennaista kasvua. Työnteko ei kaikkia kiinnosta kuten ei kiinnosta monia muitakaan sosiaaliturvalla eläviä ulkomaalaisia ja suomalaisia. Kun sota joskus loppuu, suuri osa tulee jäämään Suomeen. Suomi maksaa maan jälleenrakentamisesta osansa ja osa ukrainalaisista ei palaa kotimaahansa.


Kokonaisuuden kannalta olisi suotavaa, että he kaikki palaisivat kotimaahansa heti kun sota rauhoittuu. On järkevämpää rakentaa asuntoja Ukrainaan kuin Suomeen ukrainalaisia varten. Yhdellä Suomen asunnon rahalla saa Ukrainaan rakennettua 2-3 asuntoa.

Venäjä

Venäjältä on Suomeen tullut tänä vuonna (10 kk) 1171 turvapaikanhakijaa (2021: 207).


Heidän lisäkseen oleskelulupaa on hakenut 12440 (10 kk) eli merkittävästi enemmän kuin koko edellisvuoden aikana.


Ensimmäisen kerran perhesyillä Suomeen itärajan takaa tulevien määrä on kaksinkertaistunut, 10 kk: 2831. Samoin työn perusteella Suomeen on hakeutunut kaksinkertainen määrä, 2633. Opiskelun perusteella tulleiden uusien hakijoiden määrä ei ole muuttunut 996. Sen sijaan muulla perusteella (mitähän sekin on) Suomen tulleiden määrä on kymmenkertaistunut 141:een. Jatkolupaa on hakenut 4660 venäläistä sekä pysyvää oleskelulupaa 1179.


YLE 29.11.22: ”Itärajan rajanylityspaikoilla nähtiin pitkiä autojonoja syksyllä, kun huhut Venäjän liikekannallepanosta muuttuivat todeksi. Vilkkaimpina päivinä tulijoita oli yli 7 000, ja osa heistä on jäänyt oleskelemaan luvattomasti Schengenin alueelle.”


Rajavartiolaitoksella ei ole tietoa siitä, paljonko venäläisiä on jäänyt Suomeen ja paljonko muualle Schengen-alueelle. Laitos puhuu ”tuhansista venäläisistä”, jotka ovat harmaata työvoimaa (ihan totta, mitä harmaata tekevät?). Luulisi laitoksen olevan huolissaan Venäjän tänne ujuttamista desanteista ja muista Putinin apulaisista. Venäläisten omistamia asuntoja heille täällä riittää.


Neuvostoliiton hajotessa 1990 Suomessa asui 3884 venäjän kielistä. Viime vuoden lopussa heitä oli 87.552. Tällä hetkellä venäläisistä ei ole mitään tietoa. Hyvinkin 100.000 raja on jo ylitetty.


Suomen kielessä desantti-nimitystä käytetään erityisesti toisen maailmansodan aikana selustaan vakoilua tai sabotaasia varten lähetetyistä laskuvarjomiehistä ja -naisista ja varsinkin neuvostoliittolaisista vakoilijoista, jotka lähetettiin tällä tavalla Suomeen. (Wikipedia)


Muslimien ryntäys Suomeen ja Eurooppaan

Migrin turvapaikkapäätökset 2021

Toissijaisen suojeluaseman saa, jos edellytykset turvapaikkaan eivät täyty:

  • Hakijaa uhkaa kotimaassaan kuolemanrangaistus, teloitus, kidutus tai muu epäinhimillinen tai ihmisarvoa loukkaava kohtelu tai rangaistus. (Tällaista väitetään, mutta uhka on vain todella pahoilla rikollisilla)

  • Hakija ei voi palata kotimaahansa joutumatta vakavaan henkilökohtaiseen vaaraan siellä vallitsevasta aseellisesta selkkauksesta johtuvan mielivaltaisen väkivallan vuoksi. Ehto ei toteudu esimerkiksi irakilaisten, somalien ja afgaanien kohdalla.

Turvapaikanhakijalle myönnetään oleskelulupa yksilöllisestä inhimillisestä syystä, jos kielteisen päätöksen antaminen olisi ilmeisen kohtuutonta hänen terveydentilansa, Suomeen syntyneiden siteittensä tai muun yksilöllisen, inhimillisen syyn vuoksi. Oleskelulupa yksilöllisestä inhimillisestä syystä myönnetään vuodeksi. Tämän takia sairaita ja vammaisia hakeutuu Suomeen. Miehet yrittävät heti Suomeen tultuaan päästä avioliittoon tai hankkia lapsen suomalaisnaisen kanssa.


Viime vuoden turvapaikkapäätökset kertovat karua kieltään: turvapaikan hakijat ovat muslimeja. Kymmenen suurinta Migrin käsittelemää maata muodostavat 87,3 % (3566) kaikista päätöksistä (4086). Heistä 54,5 % sai jäädä Suomeen. Päätöksen saaneista peräti 94,6 % oli tullut maasta, jossa muslimiuskonnon harjoittajia on yli puolet kansasta. Nigeriaa lukuunottamatta kaikissa reippaasti yli 90 % ovat muslimeja, jotka jakaantuvat erilaisiin lahkoihin.


Sijoilla 11-88 olleista maista 23 oli muslimimaita. Niistä tuli 216 turvapaikanhakijaa, joista 93 sai oleskeluluvan. 8 EU-maasta tuli 11 hakijaa. Kukaan EU-kansalainen ei saanut oleskelulupaa. Saksalaiset olivat tehneet uusintahakemuksen, joten kovaa on vaino siellä ollut. No, Ruotsista voi pian tulla suurikin ryntäys Suomeen, kun paikalliset pyssymiehet ovat saaneet maan tuhottua.


Ei ole vitsi, että yksi USA:n kansalainenkin oli saanut viime vuonna turvapaikan Suomesta. Ei ollut suuresta maasta löytynyt rauhallista paikkaa hänelle.


Jos edes jotain tolkkua tähän tulisi, niin pitäisi määritellä maat, joiden kansalaisten hakemuksia ei käsitellä lainkaan, vaan seuraavalla laivalla/lennolla takaisin sinne missä pippuri kasvaa. Tosin aina se ei onnistu. Seitsemän 17:sta hakijasta oli saanut turvapaikan, vaikkei ole osannut kertoa mistä on kotoisin. Kansalaisuutta vailla olevista 8 sai kielteisen päätöksen, yksi sai jäädä. Mitenkä tuonkin todistaa?


Muslimeja on maailmassa pian kaksi miljardia ja määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Jokaisella muslimilla olisi mahdollisuus hakea turvapaikkaa samanlaisilla perusteilla, joita tänne tulleet ovat esittäneet. EU:ssa on 447 miljoonaa asukasta. Muslimit vyöryttävät EU:n tuhoon muutamassa vuosikymmenessä, ellei tänne tulijoiden määrää rajoiteta merkittävästi.

Muslimikulttuurin näkyvimpiä piirteitä ovat miesten rukoushetket ja naisten hunnuttaminen. Kun poikamme olivat pieniä, he nauroivat katketakseen nähdessään Saksan moottoritien levähdysalueella muslimimiesten rukoushetken. Lasten suusta kuulee totuuden, jota aikuiset eivät pysty sanomaan.

Muslimit on kaksi kertaa ajettu pois Euroopasta. Syynä ei varmaankaan ole ollut rasismi, paitsi muslimien rasismi eurooppalaisia kohtaan.


Reconquista (espanjaa, suom. takaisinvaltaus) oli runsaan 700 vuoden mittainen ajanjakso, jonka aikana kristityt karkottivat arabit (muslimit) Pyreneiden niemimaalta, jonka nämä olivat valloittaneet 710-luvulla. Reconquista päättyi tammikuussa 1492, kun Granadan emiraatti antautui. Juhlapäivää vietetään Espanjassa nimellä Dia de la Toma eli 'valtauksen päivä'.


Wienin piiritys vuonna 1529 oli Osmanien valtakunnan sulttaanin Suleiman Suuren epäonnistunut yritys vallata Itävallan pääkaupunki Wien. Taistelu katkaisi ottomaanien (muslimien) menestyskulun ja lopetti heidän laajentumisensa Keski-Eurooppaan, tosin piiritystä seurasi yli 150 vuotta vihollisuuksia ja uusi Wienin taistelu 1683.


Disclaimer: Kirjoittaja on tietoinen siitä, että töissä käyviä, perheensä elättäviä ja rehellisiä maahanmuuttajia ongelmallisista maista on. Työttömyystilastoista voi lukea, että suurin osa ei ole töissä. Töissä käyvistä huolimatta kyse on haittamaahanmuutosta kokonaisuutena.


---


Osa 2 käsittelee Suomeen tulevia suurimpia turvapaikanhakijaryhmiä maittain sekä selvittää, ketkä hyötyvät maahanmuutosta.


---Tue blogin toimintaa https://www.vahtera.blog/tilaus


Blogisivuston ylläpito maksaa ja lisäksi joudun maksamaan eräistä tietopyynnöistä. Samaan aikaan Suomen asioita sekoittavat henkilöt saavat hulppeita palkkoja ja bonuksia.


Siksi pienikin tuki on paljon, jos useampi taho osallistuu vapaaehtoisen tilausmaksun maksamiseen.


Yritykset saavat vähentää tilausmaksun omassa kirjanpidossaan sekä arvonlisävero (10%)- että tuloverotuksessa, koska sivustolla käsitellään paljon yrittämiseen ja verotukseen liittyviä asioita.

Kommentare


bottom of page