top of page

Rasistinen ihmisviha

Hesarin ja YLEn toimittajien yksi ongelma on se, että heidän käyttämänsä sanat rasismi ja fasismi ovat kokeneet inflaation. Ne eivät tarkoita enää oikeastaan mitään. Siksi pitää kehittää uusia vahvempia sanoja. HS:n esihenkilö Saarikoski kirjoitti pääkirjoituksessa 16.7. rasistisesta ihmisvihasta määrittelemättä sitä mitenkään.


Viha on ”voimakas pahansuopuus, suuttumus, raivo, vastenmielisyys tai muu senkaltainen tunne jotain asiaa tai henkilöä kohtaan”. (Wikipedia)


Ihmisviha eli misantropia on yleisesti inhoa, epäuskoa tai vihaa ihmislajia kohtaan”. (Wikipedia)


Rasismi käsitteenä tarkoittaa oletetun ihmisryhmän arvottamista esimerkiksi etnisen alkuperän, ihonvärin, kansalaisuuden, kulttuurin, äidinkielen tai uskonnon perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ihmisryhmät.” (Suomen Punainen Risti)


Nämä yhdisteltyinä rasistinen ihmisviha olisi kehitysmaasta Suomeen tulleen ihmisyksilön vihaamista. Kyse on kirjalliseen tai suulliseen muotoon puetusta suomalaisen tekemästä ilmaisusta. Koska ajatuksiin ei voi mennä, ei ajatuksia voi kuvata ihmisvihaksi.

Pauli Teheranissa 2019

Suomessa on paljon huonoa ja sivistymätöntä kielenkäyttöä, koska kansa puheissaan vetää mutkat suoriksi. Lukutaito ja sen myötä kirjoitustaito on heikentynyt yhdessä älykkyysosamäärän nopean laskun kanssa viimeisen 30 vuoden aikana. Sana burkha ei luonnu kaikkien suuhun, minkä vuoksi puhutaan säkistä. Mutta ei säkki-sanan käyttö täytä minkäänlaisen ihmisvihan tunnusmerkkejä.


Tein reppumatkan Iraniin. Teheranissa kaikki naiset olivat tällaisia. Ulkopuolella olevassa puistossa tutustuin aivan ihaniin kahteen naiseen. Puistossa naisilla oli huivit. Ks matkakertomuksen kuvat.


Vihataanko suomalaisia?

Voiko rasistista ihmisvihaa olla toisinpäin: kehitysmaalaisen ilmaisemaa vihaa suomalaisia kohtaan. Siitä suomalainen media ei meille kerro. Internetissä on paljon suomalaisten halveksuntaa, mutta kun se tapahtuu arabiaksi, pastuksi ja somaliksi, ei se tavoita suomalaisia. Sen tiedämme, että muslimiuskonnossa pidetään kristittyjä ihmisiä sekä kaikkia naisia alempiarvoisina. Esimerkiksi vääräuskoiset jesidinaiset ovat joutuneet irakilaisten ISIS-miesten seksiorjiksi ja naisten tekemän orjuuttamisen ja väkivallan kohteiksi. Irakilaisia on 44 miljoonaa, joten heitä ei voi pitää vähemmistökansana.


Jotain kuitenkin tihkuu julkisuuteen kuten kansanedustajaksi nousseen SDP:n al Taeen kirjoitukset juutalaisia vastaan. Omaan ystäväpiiriini kuuluu maahanmuuttaja, joka on kutsuttu usean kehitysmaalaisen kotiin vieraaksi. Hän on kertonut, että perhetapaamisissa suomalaiset miehet kuvataan tyhminä ja naiset huorina.


Maahanmuuttajia ei Suomessa vihata

Suomessa ei ole ollut kielteisiä ajatuksia Chilen pakolaisia, Vietnamin venepakolaisia eikä ukrainalaisia naisia ja lapsia kohtaan. Miksi? Koska niin metsä vastaa kuin sinne huutaa.


Rasisteiksi syyllistettävät suomalaiset eivät hyväksy sosiaaliturvaperusteista maahanmuuttoa. Valtamedia ei viime vuosiin asti juurikaan kirjoittanut sosiaalitukien väärinkäytöstä, suomalaisten naisten ja tyttöjen raiskauksista, grooming-ryhmistä, kymmenettä kertaa turvapaikkaa hakevista, katujengien väkivallasta ja rikollisuudesta, naisten alistamisesta pukeutumisessa eikä tulijoiden heikosta työllisyydestä, taloudellisesta taakasta suomalaisille ja suomen kielen osaamisesta. Jos kirjoitti, ilmaisuna oli yksittäistapaus ja mystinen espoolaismies.


Koska valtamedia ei kerro objektiivista totuutta maahanmuutosta, jotkut suomalaiset ampuvat yli sosiaalisessa mediassa. Ja 621.000 suomalaista äänesti kevään eduskuntavaaleissa perussuomalaisia muutoksen aikaansaamiseksi demokraattisin keinoin.


Ylilyönneistä ei ole kuin haittaa muutoksen toteuttamiseksi. Media saa niistä rummutettua negatiivisen varjon jokaista puoluetta äänestänyttä kohtaan ja erikseen se voi ampua jokaisen puolueen kansanedustajan ja ministerin alas.


Suomi on jo menetetty. Ei ole mitään keinoa pelastaa Suomen kansantalouden tilaa, ei vähentää velkaantumista eikä hidastaa väestön vaihtumista, koska humanitaarisesta maahanmuutosta on mahdoton käydä objektiivista ja rehellistä keskustelua.


Suomi menestyi hyvin nuorten yleisurheilun EM-kisoissa Espoossa. Ja olympiastadion täyttyi kun Suomen vastustajaksi saapui San Marino. Ehkä edes joku miettii, ettei vuonna 2050 Suomea enää urheilussa ole. EM-kisat ovat silloin muuttuneet brittiläisen kansainyhteisön kisojen tapaisiksi tapahtumiksi, jotka eivät ketään kiinnosta. Korkeintaan voimme iloita Euroopan joukkueessa olevia paria kantasuomalaista. Kuten latvialaiset keihäänheittäjä Jānis Lūsis´ksesta neuvostovallan aikana.


Suomen EU-maakunta voi kuitenkin saada lohtua maamme tilasta, jos vertaamme sitä silloin Ruotsin maakuntaan. Lohtu on kuitenkin lyhytaikainen, sillä itse olemme samassa tilassa vielä tämän vuosisadan aikana. Olen surullinen nyt Suomessa jo elävien ihmisten kannalta, koska he joutuvat näkemään Suomen, jota ei enää Suomeksi tunne. Ehkä voimme vielä marssia meillä on unelma-marssin, jossa toivomme että uudet valtiaat ovat meitä kohtaan yhtä suopeita kuin me olemme olleet tulijoita kohtaan. Unelma tulee olemaan turha – sen osoittaa jo se kovakätisyys, jolla EU:n komissio Suomea kohtelee. Meillä on EU:lle vain maksajan rooli ilman sananvaltaa.


Saarikosken uskottavuus ihmisten solvaajana

Esihenkilö Saarikosken inho perussuomalaisia kohtaan on lisääntynyt vuosi vuodelta. Vaikka oli se korkea jo 2009 kuuluisassa Pressiklubi-ohjelmassa, jossa hän yhdessä Ruben Stillerin ja Leif Salmenin kanssa käyttäytyi tosi törkeästi Jussi Halla-ahoa kohtaan. Jos ihmisvihasta haluaa nähdä todellisen esimerkin, kannattaa katsoa Ylen Elävästä arkistosta tuo ohjelma vielä kerran. Varmistan, että ihmisviha tulkitaan oikein: toimittajien ihmisviha eri mieltä olevaa kohtaan. Aika on osoittanut, että tässäkin tapauksessa enemmistö oli väärässä.


***


Monien kulttuurien ihanuus - paikan päällä

Itse olen viihtynyt erittäin hyvin Afrikassa, jossa olen kulkenut yksin reppumatkailijana kymmenissä maissa busseilla ristiin rastiin. Matkakirjani kertoo näistä kokemuksista kirjoitettuna paikan päällä saman päivän iltana. On minut uhattu tappaa ja mukiloida porukalla, mutta olen selviytynyt kahdella ryöstöllä. Silti Vantaan valtuustossa minua syytettiin rasistiksi kun esitin maahanmuutto-ohjelman palauttamista valmisteluun, jossa ohjelmaan lisättäisiin hintalaput. Vihervasemmistopoliitikot esiintyvät rasismihuuteluissaan aika lailla aivottomina.


Hyvistä kokemuksistani huolimatta en halua, että Afrikka muuttaa Eurooppaan. Paras kokemukseni Afrikasta oli huomata, kuinka afrikkalaisilla on aika ja eurooppalaisilla kello.

Opmerkingen


bottom of page