top of page

MiksiMiksi?

Mihin Putin tarvitsee Ukrainaa? Maassa asui 44 miljoonaa asukasta ennen Putinin hyökkäystä 2022. Ukrainan kaupungit on pian pommitettu tuusan nuuskaksi. Jos ukrainalaiset jäävät maahansa Putinin valtaantulon jälkeen, maan kantaväestö tulee vihaamaan venäläisiä viidenteen sukupolveen asti.

Suomalaiset riemuitsevat, että rakennusyhtiöt pääsevät rakentamaan Ukrainaa. Miettimättä, että uuden rakentaminen maksaa enemmän kuin sota on tähän mennessä maksanut. Mistä rahat? Ja mennäänkö rakentamaan Venäjän Ukrainaa?


Saman voi kysyä, mihin Stalin tarvitsi Karjalaa? Stalin halusi vesivoimalat, tehtaat, metsät ja luonnonvarat (etenkin Petsamossa). Mutta ei halunnut suomalaisia. Jos karjalaiset olisivat jääneet kotiseudulleen, heidät olisi tapettu tai siirretty Siperiaan.


Venäjä ottaa haltuunsa mustanmullan parhaat maatalousalueet ja kaiken, mikä sodasta jää ehjäksi. Ei Venäjä halua ukrainalaisia, paitsi ehkä itä-Ukrainassa asuvat venäjänkieliset ja -mieliset asukkaat. Ukrainalaiset siirtyvät EU:n alueelle ja EU:n väkiluku kasvaa lähelle 500 miljoonaa. He, jotka jäävät, tapetaan.


Olen viimeisen viikon käyttänyt EU-säännösten mukaan korkitettuja vissypulloja ja mehutölkkejä. Tässä pienessä asiassa elämänlaatu heikkeni merkittävästi. EU nyhrää korkkien kanssa, eikä pysty tekemään isoja asioita kuten Välimeren ihmissalakuljetuksen lopettamista eikä Euroopan alueen puolustamista Venäjää vastaan.


EU:ssa on suhteellisuuden taju kadonnut täydellisesti. EU:ssa on 448 miljoonaa asukasta, koko maapallolla yli 8 miljardia. Pullonkorkkinyhräämisen jne jne käytetyillä sadoilla miljardeilla euroilla vaikutetaan 5 %:n maapallon asukkaan elämään. Muut 95 % eivät välitä EU:n direktiiveistä tipan tippaa.


Miksi?

AKT pysäyttää satamat kahdeksi viikoksi. Se tarkoittaa mm. huoltoasemien bensiinin loppumista. SAK:n jäsenet ja vasemmistopuolueita äänestävät ajavat bensiinikäyttöisillä autoilla. Miksi ay-liike haluaa pilata juuri duunarien elämän?

Miksi ay-liike haluaa tuhota Suomen talouden, vaikka se hyvin tietää, kuinka surkeassa jamassa Suomi tällä hetkellä on.


Kukaan yrittäjä ei perustaisi yritystään Kainuuseen (jotain partureita tms lukuunottamatta). Mitään merkittävää teollisuutta ei sinne tulla rakentamaan. Kainuu on kaukana kaikesta.


EU:sta katsoen Suomi on Kainuutakin kauempaa syrjäseutua. Ei tänne mitään uutta yritystoimintaa saada, etenkään nyt kun on nähty ay-liikkeen lakkohimoisuus.


Ay-liikettä ei kiinnosta vaikka kaikki mielekäs liiketoiminta Suomessa lopetetaan tai siirretään ulkomaille. Uusia yrittäjiä saadaan Suomeen tarpeeseen nähden mitättömän vähän.


Syynä voi hyvinkin olla se, että kansainvälinen raha haluaa Suomesta reservaatin. Se ottaa haltuunsa maamme veden, metsät ja mineraalivarat. Ay-liikettä ja poliittisia päättäjiä viedään kuin pässiä narussa.


Miksi?

Mihin Suomi tarvitsee maahanmuuttajia? Muutaman vuosikymmenen jälkeen Suomessa asuu kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa. Heistä enemmistö on muslimeja. Suuri määrä tulee Afrikasta. Muslimit on kaksi kertaa karkotettu Euroopasta. Joudutaanko se tekemään kolmannen kerran? Vai syttyykö sisällissotia Euroopassa kansanryhmien kesken.


Suomessa maahanmuuttajia ei tarvitse kuin rakennusteollisuus, joka saa rakentaa satoja tuhansia uusia asuntoja maahanmuuttajille. Kun kantasuomalaisten määrä vähenee syntyvyyden laskun takia, asuntojen arvot romahtaisivat. Suomen pankit ja eläkevarat ovat sidoksissa asuntorakentamiseen.


Asunnot ovat lainojen vakuutena ja vakuuksien arvot romahtaisivat. Siksi tarvitaan paljon maahanmuuttajia, jotta globaali rahatalous voisi jatkaa menestymistään.


Australia lopetti ihmissalakuljettajien bisnekset estämällä laivojen pääsyn maahan. Laivat käännytettiin takaisin. Rantautumaan onnistuneet siirrettiin Nauru-saarelle tai Papua-Uusi-Guineaan kuuluvalle Manus-saarelle.


Ihmisoikeusjärjestöt mäkättävät, mutta maailmaan mäkätystä mahtuu. Onko yksikään maa katkaissut poliittiset, liiketaloudelliset, urheilulliset tai yleensä minkään suhteensa Australiaan?


Comments


bottom of page