top of page

Black Lives Matter – oikeus terrorisoida

Päivitetty: 8. syysk. 2020


Pääministeri Sanna Marin tukee BLM-aktivistien toimintaa. Samalla hän antaa viestin Suomessa asuville maahanmuuttajille, että täällä saa tehdä mitä tahansa joutumatta vastuuseen tekemisistään.

Ruotsi on sekasortoisessa tilassa maahanmuuttajien rikollisuuden, rettelöinnin ja terrorisoinnin takia. Ruotsi on jo menetetty valtio, eikä sen tekemiä virheitä voida enää korjata. Suomessa päättäjät haluavat samaa – toki korulauseita esitetään, kuinka Suomi pystyy estämään Ruotsissa tehtyjen virheiden toistamisen. Näkisi vaan.

Yksittäistapaus, jonka voi yleistää

Uudenmaan ulkopuolelta oleva äiti otti yhteyttä ja halusi kertoa oman perheensä kokemuksista maahanmuuttajanuorten terrorisoinnista, josta kukaan viranomainen ei välitä, eikä mediakaan kerro mitään. Perheen pelon takia en kerro tarkemmin, missä kaupungissa tämä on tapahtunut.

Kolme 12-vuotiasta poikaa oli ulkona kulkemassa elokuun lopun kauniina iltana. Heidän kimppuunsa kävi henkilöautolla seurannut nuorukaisten joukkio, kuusi aikuisikää lähestyvää nuorta. Auton kuljettaja ja joukon pomo oli arabi. Hän ilmeisesti oli 18-vuotias, koska ajoi autoa – tosin eipä heistä tiedä. Kortitta alaikäisenä ajaminen voi olla yksi heidän huvinsa.

Kaksi suomalaisista pojista juoksi ja pääsi karkuun, mutta kolmas ei ehtinyt ja joutui jengin hakkaamaksi. Tällä kertaa hakkaaminen ei johtanut fyysisesti vakaviin seurauksiin ja poika pääsi ensiavun jälkeen samana iltana kotiinsa.

Toinen karkuun päässeistä pojista soitti 112:een. Poliisi tuli selvittämään asiaa vasta kun kolmas poika oli jo päässyt ensiavusta pois. Kiirettä ei ole, kuten ei ole ollut Kaivohuoneen tapossa/murhassakaan. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä, eikä valvontakamerakuvista huolimatta ole pidättänyt viittä maassa suomalaisen kuolleeksi potkineista ketään.

Poika ei halua=uskalla puhua asiasta tarkemmin, koska jengi oli seuraavana päivänä tullut pojan kotiin tekemään sovintoa. Miten 12-vuotias voi tehdä sovinnon 18-vuotiaitten huligaanien kanssa. Ei mitenkään, paitsi uhattuna. Jos kerrot asiasta, seuraukset tulevat olemaan ikävät. Jengi oli ottanut selville, missä pojat asuvat, mikä luo lisää terrorismin riskiä.

Pojan isä oli yrittänyt selvittää paikalliselta poliisilta, kuinka paljon näitä aluetta terrorisoivia miehiä on, ovatko he kaikki maahanmuuttajia ja kuinka heihin tulee suhtautua. Poliisi ei ollut sanonut mitään. Sen sijaan poliisin seurana ollut sosiaalityöntekijä (sellaisiakin on poliisin palkkalistoilla) oli sanonut, että koronan takia nuoret ovat olleet ongelmissa ja tällaisia sattumuksia on tapahtunut. Kuka uskoo. Koronalla ei ole väkivallan kanssa mitään tekemistä. Se on vain tekosyy kaikkeen pahaan, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.

Pahinta väkivallassa on pelko

Väkivallan syitä voi miettiä. Osin kyse on varastamisesta. Tiedetään, että jo lapsilla on kännykät ja varmaan taskurahaakin ja ne halutaan parempaan käyttöön. Suurelta osin kyse on siitä, etteivät etenkään tietyn valtauskontokulttuurin edustajat tule koskaan integroitumaan Eurooppaan. He päinvastoin haluavat muuttaa Euroopan oman uskontonsa valtaan. Nuoret saavat asenteensa kotoaan.

Jengiväkivalta johtaa pelkoon. Vaikka suomalaisnuoret lyöttäytyisivät yhteen puolustautumaan, he eivät pärjäisi, koska maahanmuuttajajengi saisi paikalle heti kymmeniä kaltaisiaan ja koska jengeillä on ikäero puolellaan.

Pelko johtaa eristäytymiseen. Ei uskalleta kulkea enää vapaasti kavereiden kanssa, etenkään iltaisin. Vierailut kavereiden luona joudutaan hoitamaan siten, että vanhemmat hakevat lapsensa kotiin tiettyyn kellonaikaan. Kotiovien on oltava lukossa, eikä niitä uskalleta avata, jos ei olla varmoja siitä kuka on tulossa.

Terrorisointi ja sen pelko pilaa suomalaisten lasten nuoruuden vuosien ajaksi. Ajan, jonka pitäisi olla kauneinta aikuisuuteen kasvun aikaa, muuttuu pelon sävyttämäksi ja rajoittuneeksi.

Pojat jotenkin selviävät väkivallasta, mutta suomalaisten tyttöjen kohtalo tulee olemaan karmea. Siitä kertovat lukuisat julkisuudessa olleet tapahtumat, esimerkiksi Oulussa.

Syyt ja seuraukset

Väkivallan kasvu ja muuttuminen raukkamaiseksi johtuu niin Ruotsissa kuin Suomessa holtittomasta humanitäärisestä maahanmuuttopolitiikasta. Meille luvattuja kultamunia emme saaneet. Sen sijaan saimme liikaa mätiä munia monessa sukupolvessa. Tulijoiden ensimmäisen sukupolven moni jo myöntää menetetyksi, siksi on luvattu, että heidän lapsensa tuovat hyvinvointia Suomeen. Eivät tuo, koska sairaat kanat munivat lisää mätiä munia. Myös kolmannessa sukupolvessa.

Suurin syyllinen tilanteeseen on media. Valtamedia ei kerro väkivallasta lainkaan tai muuntaa totuuden. Ei suoraan valehtelemalla, mutta tosiasiat muuntaen tai jättäen kertomatta. Väkivaltainen mies ei uutisoinnissa ole maahanmuuttaja, vaan ”espoolaismies”. Suuri osa suomalaisista uskoo edelleen YLEn ja Helsingin Sanomien uutisointiin, eikä sen takia ole edes tietoinen, millaiseksi Suomi on muuttunut.


Medialla ja yhteiskunnalla on kummallinen tapa esittää maahanmuuton ongelmat suomalaisten syiksi. 2016 tehty tutkimus väitti, että ”Epäonnistunut kotouttaminen yhdessä huono-osaisuuden kasautumisen kanssa, on tutkimuksen mukaan merkittävimpiä syitä ulkomaisten lähtemisessä rikolliselle tielle.” Samoin väitettiin, että ”Ulkomaalaistaustaisilla naisilla on koko väestöön verrattuna lähes kaksinkertainen riski joutua raiskatuksi.” Kertomatta jätettiin, kuka raiskaa. Tämä totuus muuttuikin päälaelleen myöhemmissä tilastoissa.

Syyllisiä ovat myös ministerit ja kansanedustajat. He ovat olleet vuosikymmeniä täysin tietoisia Suomen tilasta, mutta silti he ovat halunneet jatkaa ja lisätä monikulttuurisuutta Suomessa. Joku afgaani-, arabi- tai somali (tilastojen mukaan potentiaalinen työtön, raiskaaja tai terroristi) on suomalaisille päättäjille tärkeämpi kuin Suomen omat kansalaiset. Niin kauan kun kansa tämän äänestämällä hyväksyy, ei mitään ole tehtävissä. Etenkään sen jälkeen kun on liian myöhäistä.

Olen paljon miettinyt, miksi. Osaselitys on korruptio ja rakenteellinen korruptio. Monet kärkipoliitikoistamme ovat olleet maahanmuuttobisneksessä mukana. Isoimmat päättäjät ovat saaneet hyvätuloisen viran EU:n piiristä. Ilman maahanmuuttomyönteisyyttä näistä rahanhohtoisista viroista on turha haaveilla. Pienimmät viskaalit haluavat ostaa puolueelleen ääniä verorahoilla. Uudet äänioikeutetut ovatkin enimmäkseen vihervasemmistolaisia, koska he kokevat sitä kautta saavansa lisää etuja Suomessa.

Mihin olemme menossa

18-vuotiaat lastenhakkaajat eivät 10 vuoden kuluttua 28-vuotiaina enää hakkaa kantaväestön pikkulapsia. Tilastojen mukaan suurin osa heistä on työttömänä. Koska emme pysty antamaan koko ajan heille lisää rahaa, kasvava osa heistä hankkii lisää rahaa rikollisuudella. Suomeenkin tulevat rikkaille vartioidut asuinalueet ja maahanmuuttajien ghetot, joihin poliisi ei mene ilman poliisien suojelua.

Se tietää lisää valvontakuluja, lisää vakuutusmaksuja, lisää oikeudenkäyntejä ja lisää vankiloita, koska kaikkia ei voida rangaista ehdonalaisilla – ainakaan montaa kertaa.

Maahanmuutto lisää yhteiskunnan kuluja monta kautta. Jo nyt suomalaisten lasten terveydentila on huonompi kuin edellisillä sukupolvilla. Syynä pidetään liiallista nettipelaamista ja tietokoneiden kanssa räpläämistä. Mutta osansa on silläkin, etteivät suomalaiset lapset enää uskalla kulkea ulkona kuntoa lisäävissä riennoissa. Urheilla pitäisi, mutta urheilupaikkamaksut ovat köyhille perheille liian suuria. Kun maahanmuuttajat saavat ilmaiset kuntoilupaikkamaksut, voimallinen ero heidän edukseen kasvaa.

Hallitus haluaa vähentää yksityisautoilun määrää. Rikollisuuden uhka lisää yksityisautoilua kun lapset joudutaan viemään autoilla kouluun, harrastuksiin ja toisten lasten tapaamisiin sekä takaisin.

Koska yhteiskunta on maahanmuuttomyönteinen, ja poliiseja on aina liian vähän, ei tästä ongelmasta selvitä ilman suomalaisia kodinturvajoukkoja. Tien päässä ovat uskonsodat, joista Euroopassa on kokemuksia aiemmilta vuosisadoilta. Reconquista ja ottomaanien karkotus Wienin porteilta.

Ei saa yleistää, sanotaan. Mutta jos tiedetään, että tuhannesta tulijasta viiden vuoden kuluttua on oikeissa töissä 10-15 %, aika moni rikoksesta tuomittuna ja aika moni suomalaislasten pahoinpitelijänä, niin miksi tietoisesti otetaan maahan henkilöitä, joiden potentiaalinen rikollisuusuhka ei näy päältä, mutta tilastojen mukaan riski on suuri. Kuka ottaisi kotiinsa ketään, jos tietää että kymmenestä vieraasta yksi on pahoinpitelijä. Eli tehokkain tapa pitää Suomi hyvänä paikkana on estää humanitäärinen maahanmuutto kokonaan ja täällä jo oleskelulupaa vailla olevien välitön karkottaminen.

Ennen kaikki oli paremmin

Maahanmuuttajien väkivaltaa selitetään sillä, että onhan Suomessa aina ollut väkivaltaisia porukoita aina Isotalon Antista ja Rannanjärvestä alkaen.

Perttelin Hiidenkylän Illinkoski kauan sitten

1950-luvulla oli kotikylässämme muutama isojen poikien keskinäinen nahina Illinkosken sillalla. Silta ylitti Uskelan joen ja jakoi kylän Iso-Hiiteen ja Vähä-Hiiteen. Nahinat alkoivat mitättömistä syistä, mutta ne eivät koskaan johtaneet sen kummempaan. Tappelijat olivat saman ikäisiä noin kahden vuoden ikärajoissa.

1970-luvulta 2000-luvun alkuun poliisina Salossa toiminut mies kertoi, että ”semmoista isompien sakkien välistä nahinointia tai sen yritystä aina silloin tällöin ilmeni, mutta ne harvoin johtivat mihinkään. Se, että isommalla sakilla olisi käyty yksittäisen ihmisen kimppuun oli todella harvinaista.”

Vaikka ennen oli tällaisia kahinoita, kenenkään ei tarvinnut pelätä kaduilla eikä kyläteillä. Eikä iltaisin pelottanut, eikä tyttöjen/naisten tarvinnut pelätä tulevansa raiskatuksi. On täysin epänormaalia, että nyky-yhteiskunta on monissa kaupungeissa suorastaan vaarallinen.

Comments


bottom of page