top of page

Väestönvaihdon valmistelua

Konsultit ovat laskeneet, että uusien asuntojen tarve vuoteen 2040 mennessä on 560.000 asuntoa. Meillä on 16 vuotta aikaa rakentaa nuo uudet asunnot. 35.000 asuntoa joka vuosi. Vuonna 2021 aloitettiin 47.000 uuden asunnon rakentaminen, viime vuonna 16.000. Valmiita myymättömiä uusia asuntoja on noin 5000.

Kuka maksaa? Konsultit toteavat, että suurempien asuntojen tarvetta on. Toki. Mamu-perheet ovat niin suuria, että tarvitsevat 100 neliön asuntoja, joiden hinta on 500.000-700.000 euroa.


Suomalaisille riittävät yksiöt ja kaksiot, koska perheet pienenevät ja uusia lapsia ei enää hankita. Jos asunnon keskihinnaksi lasketaan 300.000 euroa, tarkoittaa puolen miljoonan asunnon rakentaminen 170 miljardin euron menoa. Rahoista suuri osa menee ulkomaille, koska rakennustyöt on annettu ulkomaalaisille.

Konsulttiyhtiön mainos muutettuna todellisuuteen

Suomalaiset eivät pysty uusia asuntoja ostamaan, minkä vuoksi asunnot annetaan ulkomailta tulleille, jotka eivät tule tekemään koskaan töitä Suomessa, koska eivät halua. Koska konsultit ovat julkisen sektorin työntekijöitä, ei heitä raha kiinnosta puupennin vertaa. Korotetaan veroja ja otetaan lisää velkaa, siten kaikki on aina hoidettu.

Puotilan miljardeja hamuavat kaikki lumot, kojamot ja Helsingin sossutädit

Esimerkiksi Helsingin Puotilan metroaseman läheisyyteen rakennetaan kolme korkeaa kerrostaloa Helsingin kaupungin toimesta. Kun ne valmistuvat, asuntoihin muuttavat maahanmuuttajat, jotka eivät vuokria maksa. He saavat ilmaiseksi tilavat asuntonsa, joissa on pitkät umpeen lasitetut parvekkeet. Puotilan suomalaiset asuvat edelleen ahtaissa pienissä ja vanhoissa asunnoissaan.


Eikä siinä vielä kaikki! Konsultit ovat laskeneet myös, että toiset puoli miljoonaa uutta tai saneerattua asuntoa tarvitaan korvaamaan asuntojen poistuminen. Eli toiset 170 miljardia.Valtion kaikki menot tänä vuonna on talousarvioon merkitty 88 miljardiksi euroksi. Eli kuntakonsultit haluavat neljän vuoden kaikki valtion rahat asuntorakentamiseen, jotta mslmit ja afrikkalaiset viihtyisivät Suomessa.

Asuntojen lisäksi tarvitaan lisää kouluja, päiväkoteja, sote-tiloja jne jne.

Selvityksen on tehnyt Kuntaliiton 100 %:sti omistama FCG Finnish Consulting Group Oy.


Konsultit tekevät, mitä poliitikot ja kuntien päättäjät haluavat. Ne haluavat täyttää Suomen toimettomilla maahanmuuttajilla, jotka ajankulukseen tekevät rikoksia, katujengejä, huumekauppaa ja kaikenlaista jäynää suomalaiselle yhteiskunnalle.


Hiiden 120 vuotta upeasti toiminut koulu saatiin konsulttien avulla lopetettua


Yhtiössä on 600 työntekijää, jotka toissa vuonna laskuttivat julkista sektoria 75 miljoonalla eurolla. Yhtiö on tullut tutuksi monen kyläkoulun lopettamisista. He ovat tehneet jopa puutteellisia laskelmia, joilla koulut on saatu tapetuksi.


Keskipalkka toissa vuonna oli 4512 euroa kuukaudessa.


Pakollisten henkilösivukulujen 1,1 miljoonaa euroa lisäksi on vapaaehtoisia kuluja henkilöstön viihtyvyyteen maksettu 0,9 miljoonaa euroa.


Kuntien lisäksi on Afrikkaan tehdystä työstä laskutettu 9,6 miljoonaa euroa sekä Aasiaan ja Oseaaniaan 10,0 miljoonaa euroa. Alkoi kiinnostaa, mitä ulkomainen työ on. Suomalainen julkinen sektori haluaa kansainvälisyyttä, koska se tuo maahanmuuttajien lisäksi virkamiehille ilmaismatkoja päivärahoineen kaukaisiin maihin.

Kävin minäkin suunnittelemassa Saigonin liikennettä

Kävin kaikki FCG:n asiakastarinat läpi. Vuodelta 2021 löytyi Ho Chi Minh City´n (Saigon) hanke, johon FSG oli osallistunut Eriksson Arkkitehtien kanssa viiden muun kansainvälisen toimiston kanssa kaupunkisuunnitteluun. ”Vaikka voittoa ei tullut, kokemukset kilpailusta jäivät voittopuoleisesti myönteisiksi” todetaan hankkeesta. Tappion suuruutta ei kerrottu. Voittoa tuli ainakin 14 yhtiön työntekijälle matkoista Saigoniin suomalaisten rahoilla.


2021 oli käyty myös Ukrainassa uudistamassa peruskoulun laatua ja mainetta 2020-luvulle.


2020 FCG oli solminut sopimuksen Aasian kehityspankin kanssa Pakistanin Punjabin maakunnan maatalousmarkkinoita valmistelevasta kehityshankkeesta. Hankkeen arvo on 0,5 miljoonaa euroa.


2016 oli viety rauhaa ja turvallisuutta Etiopiaan ja Ghanaan.


Epäilen vahvasti, että suuri osa ulkomaisista hankkeista rahoitetaan ulkoministeriön kehitysavulla.


Jos sektorien koot laskettaisiin oikein, olisivat nuo konsultit julkisen sektorin työntekijöitä, mutta kansaa harhautetaan laskemalla ne yksityissektoriin.


Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat.


Ystäväni opetti s-maleille suomen kieltä, kunnes huomasi, että nehän huijaavat. Ystävästä tuli maahanmuuttovastainen kokemusasiantuntija. Hän oli kysynyt opetettaviltaan, miksi tulitte Suomeen. Miesopetettava oli vastannut ylimielisesti: ”Suomi kuuluu meille. 50 vuoden kuluttua me omistamme Suomen, ja te olette meidän orjiamme.” 


Kuntaliitto haluaa nopeuttaa muutosta.

 

Kauppalehden täysin kritiikitön kirjoitus konsulttien vessapaperista


 

Comments


bottom of page