top of page

Kesämökkien ja autojen takavarikointi – onko se edessä

Vuosina 2015-16 Migri teki 35.674 päätöstä koskien turvapaikanhakijoita. Niistä myönteisiä oli 9619 eli 27 %. Myönteisistäkin suuri osa perustui valehteluun ja siihen, ettei tulijoiden kertomusta voitu vahvistaa, jolloin annettiin lupa jäädä. Jos Venäjä päästää Suomeen rajan yli satoja tuhansia tulijoita, on aivan varmaa, että heistä vielä suurempi osa kuin 2015-16 ovat vain kiusanhenkiä, joilla ei ole mitään tarvetta turvapaikkaan. Kuten tiedämme, rajan ylittäneitä ei pystytä palauttamaan. Täällä he ovat maailman tappiin riesanamme.


Hallituksella on kiire saada valmiuslaki, jolla yksityisten tahojen omistamia tiloja otetaan pakolla maahantulijoiden käyttöön.


Samaan aikaan ei ole mitään kiirettä, ehkei aikomustakaan, estää tänne tulevien pääsy rajan yli.


Suomeksi: siis varaudutaan suuren määrän tuloon, mutta varaudutaan asuinpaikkoja varaamalla, vaikka pakolla.


Voiko järjettömämpää olla? Putin satavarmasti tietää sen, että Suomen rajalle saa kuljettaa satoja tuhansia, ehkä miljoonia (muslimeja), jotka työnnetään Suomeen viimeistään kun Nato-hakemus tehdään.


Hallituksen järjettömät esitykset


Hallitus antoi 28.4.22 esityksen HE 63/2022 vp, jonka mukaan

  • Maahanmuuttovirasto voisi päätöksellään velvoittaa rakennuksen tai huoneiston omistajan tai haltijan luovuttamaan vähintään 30 henkilön yhteismajoittamiseen soveltuvan rakennuksen tai huoneiston Maahanmuuttoviraston käyttöön

  • kuljetuspalveluja tarjoava yrityksen velvoittaminen suorittamaan rajaturvallisuuden tai yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi tarvittavia välttämättömiä kuljetuksia. Sääntelyssä ei ole kyse ajoneuvon omistusoikeuteen vaikuttavasta ajoneuvon hallintaan ottamisesta, vaan käyttöoikeuden tilapäisluonteisesta rajoittamisesta ja yksittäisten kuljetusten suorittamiseen liittyvästä kuljetuspalvelun tuottamisesta.

Tästä on lyhyt matka suomalaisten kesämökkien ja autojen haltuunottoon tulijoiden asuttamiseksi. Laki on valmis, riittää kun ”30 henkilön” pykälästä otetaan nolla pois. Tässä kirjoituksessa pohdin tilannetta, jossa tulijoita on niin paljon, että kesämökit otetaan haltuun heidän majoittamisekseen. Suomessa on 500.000 kesämökkiä, mutta suurinta osaa tuskin voitaisiin sosialisoida maahanmuuttajien käyttöön (syrjäinen paikka, pieni koko, vaatimaton varustelu).


Marinin hallitus alkaa mennä liian pitkälle. Jos tulijoita on niin paljon, ettei isommat tilat riitä, ovat kesämökit helppo kohde – ainakin huhti-marraskuun ajan. Sen jälkeen alkaa olla lähellä, että suomalaiset aseistavat itsensä kesämökkien valtausten varalle, koska hallitus ei laita tikkua ristiin huijaritulijoiden Suomeen pääsyn estämiseksi.


On siinä jotain naisten logiikkaa. Kun kesämökit annetaan ulkomaalaisille, he tarvitsevat auton päästäkseen mökiltä hengaamaan kaupunkien keskustoihin ja rahtaamaan takakontti täyteen Lidlistä veronmaksajien maksamaa ruokaa. Kun tulijat ovat mitä ovat, (Trafi) Ajovarma on varmaan jo varustautumassa tulkkiverkoston avulla ajokorttien antamiseen ilmaiseksi tulijoille.


Tunnen kymmeniä demareita äänestäviä, joilla on kesämökki. Sanna Marin ei kanna huolta heidän mielipiteistään, koska nämä mökkiläiset ovat boomereita, jotka äänestävät aina demareita tapahtui mitä tahansa.


Muslimit kesämökeillä - kauhistus jonain päivänä?


Kesämökkiläisenä tiedän, että kaupungeissa asuvat nuoret eivät hallitse mökillä asumisen kaikkia yksityiskohtia, vaikka ovat pyörineet mökillä pienestä lapsesta asti. On aivan varmaa, että jostain paskastanista tullut nuori mies ei ymmärrä yhtikäs mitään siitä, miten kesämökillä pitää asua. Tiedämme kuinka he ovat tehneet kerrostalohuoneistojen lattialle nuotioita ja muutoinkin pistäneet asunnot tuhannen päreiksi. Mökkipalot tulisivat varmasti yleistymään uusien asukkaiden takia.


Ulkomailta tulevat tietävät, että vaikka he varastaisivat mökin kaikki tavarat ja myisivät ne MarketPlacessa netissä tai polttaisivat kesämökin, he eivät saa mitään sanktioita. Tuhotyö ei vaikuta edes oleskeluluvan saantiin pätkän vertaa. Vakuutusyhtiökään tuskin maksaa tahallisista tuhoista mitään korvauksia, ovathan mökkiläiset antaneet (pakon edessä) avaimet tuholaisille.


Mietin asiaa perheemme kesämökin kautta. Itse olen erittäin köyhistä oloista ja olen tehnyt ansiotyötä jo 8-vuotiaana. Ahkeruudella ja säästäväisyydellä yhdessä upean lastemme äidin kanssa saimme asuntovelan maksamisen jälkeen kerättyä rahaa kesämökin hankintaan. Rakensin itse omin käsin rantasaunan.


Muslimi ei voi syödä ruokaa, jos ruoanlaitossa on käytetty veistä tai astiaa, jossa suomalainen on työstänyt sianlihaa. Kaikki kesämökin astiat ja grillit menisivät vaihtoon.


Minä en voi mennä omaan saunaani, jos se on vielä jäljellä ja saan sen takaisin perheemme käyttöön, koska siellä on todennäköisesti istunut muslimimiehiä lauteilla välittämättä hygieniasäännöistä (esimerkiksi laudeliinan käytöstä). Ainakin se pitää myrkyttää vahvoilla aineilla ja pestä moneen kertaan kaikki nurkatkin tarkkaan siivoten.


Vantaan kaupunki myi kerrostaloasuntoja pilkkahintaan, koska se ei halunnut korjata niitä (somalien) jäljiltä. Meneekö suomalaisten kesämökit alehintaan ja kenelle, jos näistä tuholaisista joskus päästään eroon. Porkkalan alennustilan venäläisten jälkeen vielä monet muistavat.


Mökkiasuminen on kymmenien erilaisten toimenpiteiden ja järjestelyjen noudattamista. Esimerkiksi sähkön hinta on niin hirmuinen, että kaikki keinot sähkön säästämiseksi käytetään (itse hakattujen polttopuiden käyttö, ilmalämpöpumppu päällimmäisenä, lämpötila kaupunkiasuntoja alhaisempi). Myös veden käytössä ollaan säästeliäitä, koska puhdas juomavesi on kultaakin kalliimpaa. Kun muslimi tietää, ettei itse joudu maksamaan laskuja, hän viis veisaa mistään. Entä talviauraukset, mökkiteiden kunnossapito, kompostointi, roskien lajittelu, syksyllä mökkeihin tulevat hiiret, majavien aiheuttamat tuhot, myrskyn kaatamat puut, kattojen puhdistus ja huolto, vakuutukset, kiinteistövero – pitääkö mökinomistajan hoitaa ja maksaa ne kaikki, vaikka ei saa käyttää omaa mökkiään.


No, hälytysjärjestelmää ei tarvita, koska varkaat ovat paikalla koko ajan. Siksi niiden kuukausimaksut voidaan lopettaa uusien asukkaiden myötä.


Karmeinta on, että ihmisten elämänaikaiset säästöt sosialisoitaisiin meille täysin tuntemattomien ja vieraiden ihmisten ilmaiseen ja vapaaseen käyttöön. Alkaa muistuttaa paljon Neuvostoliiton 1930-lukua, jossa työtätekevät maanviljelijät tapettiin tai vietiin Siperiaan, jotta voitiin maatiloille asuttaa kaupunkien roskasakkia, jotta eivät osanneet eivätkä halunneet hoitaa maataloutta.


Voi näitä naisministereitä


Ministeriemme päätä ei ole numeroilla rasitettu. He osaavat ajatella yhden ihmisen näkökulmasta asioita. Heille satatuhatta tulijaa on vain yksittäisiä nuoria miehiä, joita meidän täytyy auttaa. Jokaista erikseen. Mitä tarkoittaa 100.000 tulijaa rikollisuudessa, naisten ja tyttöjen raiskauksina, valtion menoina, koulujärjestelmän tuhoutumisena, terveydenhoidon alasajona, asuntorakentamisena jne, sitä ministerit eivät pysty ajattelemaan. Eivätkä he välitä. Sehän kaikki voidaan hoitaa rahalla ja rahaa saa velaksi. Ja miljoona ja miljardi on heille sama asia.


Suomen hallituksen liian nuoret naisministerit (+ iäkkäämpi rkp-ministeri) eivät ymmärrä elämästä yhtään mitään. Olisi helppoa päättää, että kesämökkiläiset ja auton omistajat luovuttakoon omaisuutensa muslimien ilmaiseen käyttöön, koska se ei koske heitä itseään.


Henrikssonin kesämökki lienee Pohjanmaalla, joten se olisi viimeisten käyttöönotettavien joukossa. Siihen mennessä hän järjestää samanlaisen lain kuin oli sodan jälkeen: karjalaisia evakkoja ei saanut asuttaa ruotsalaisten asuinseuduille. Uusi laki varmaan kieltäisi muslimien asuttamisen äidinkieleltään ruotsinkielisen omistamaan mökkiin.


Mutta suvakkiministerimme eivät pysty laittamaan rajaa kiinni, koska etenkin muslimimaahanmuuttajat ovat niin ihania ja heistä halutaan kunniakansalaisia. Jos rajavartijat ampuisivat muutaman tulijan jalkoihin ja jos siitä huolimatta tulevat, kuolettavasti, tuleminen loppuisi siihen. Pari kuollutta maapallon miljardien muslimien joukossa ei ole mitään. Tähän asti tulleet ovat tappaneet enemmän suomalaisia ja lisäksi raiskanneet naisia ja pikkutyttöjä satoja. Sitä varmaan ministerimme haluavat lisää.


Kun arabimaihin kiirii tieto, että Suomeen pääsevät kaikki Venäjän rajalta ja Venäjä järjestää kuljetukset rajalle, on tulijoita alta aika yksikön kymmeniä, varmaan satoja tuhansia. Venäjällä asuu 15-20 miljoonaa muslimia – heistä Putin varmaankin haluaa eroon ja mikäs kätevämpää kuin kuljettaa heidät Suomeen. Piirsin kuvion ”turvapaikanhakijoista” Sipilän koti-ilmoituksen jälkeen. Se kertoo, kuinka nopeasti sana kiirii. Kuva

Pääministerin kutsun seuraus (2015)

Pääministeri Sipilä ei sitten ottanut muslimipoikia kotiinsa. Voikohan tavallinen suomalainen kieltäytyä ottamasta heitä kesämökkiinsä asumaan ja kieltäytyä autonsa luovuttamisen ulkomaalaisille.


Google: ”Venäjällä on arvioitu asuvan 15–20 miljoonaa muslimia, mikäli kaikkien ”muslimikansojen” jäsenet lasketaan muslimeiksi. Toisaalta kyselytutkimusten mukaan islaminuskoisia olisi vain 7–9 miljoonaa. 3–4 miljoonaa muslimia on tullut Venäjälle muista entisistä neuvostotasavalloista.” Putinin rakkaus muslimeja kohtaan nähtiin Tšetšeniassa, jossa esimerkiksi pääkaupunki Grosnyin muslimit tapettiin ja kaupunki pommitettiin kivikaudelle.

Ruotsi Malmö pääsiäisenä 2022 - tällaisen Suomenko haluamme (Kuva Maanpuolustus.net)

Kuka haluaa kotiinsa tai kesämökilleen sakkia, joka saa tällaista aikaan.


Ainoa toimiva ratkaisu


Viimeistään nyt Suomen on laitettava rajat kiinni. Venäjältä eikä muualtakaan EU:n ulkopuolisista maista yksikään tule Suomeen ilman voimassa olevaa viisumia. Kaikki muut käännytetään takaisin, vaikka väkisin.


Päätöstä odotellessa tulee kaikki vetovoimatekijät poistaa. Espanja palauttaa tulijat, jos he eivät työllisty 3 kuukaudessa. Virossa ei juurikaan ole turvapaikan hakijoita, vaikka se on Suomen tapaan EU:n täysivaltainen jäsen. Syynä on se, ettei Viro paapo heitä lainkaan.Comments


bottom of page