top of page

Haluavatko suomalaiset jäädä vähemmistöön omassa maassaan

Väestön vaihtuminen Euroopassa on fakta – kyse on siitä kuinka nopeasti se tapahtuu ja voimmeko pysäyttää sen, vaikka haluaisimme. Sen totuuden rinnalla poliitikkojen metsästäminen sanan väestönvaihto käytöstä on tyhmää saivartelua.


Poliitikkojen tehtävä on päättää siitä, haluammeko väestön vaihtumisen toteutuvan tämän vuosisadan aikana vai yritämmekö estää sen tai edes hidastaa muutosta. Tällaista pohdintaa Suomessa ei käydä mediassa eikä akateemisissa piireissä.


21. vuosisataa on jäljellä 77 vuotta. Se on vähemmän kuin eurooppalaisen ihmisen eliniän odote. Jotkut suomalaiset muistavat vielä elävästi Helsingin olympiakisat vuonna 1952. Siitä on kulunut 71 vuotta. Niin nopeasti ihmiselämä menee – jälkikäteen ajatellen se on vain pyrähdys maailmankaikkeudessa.


Vuosisadan loppuun mennessä useassa Euroopan maassa kantaväestö jää vähemmistöön omassa maassaan tämän vuosisadan aikana. Suurimmassa myllerryksessä ovat Ranska, Ruotsi, Saksa ja Englanti. Mutta myös Belgia, Hollanti ja Suomi. Euroopassa elää tällä hetkellä yli 150 miljoonaa ihmistä, jotka tulevat tuon muutoksen näkemään.


Väestön vaihto tai vaihtuminen

Sanoo Helsingin Sanomat, Yleisradio, yliopistotutkijat ja vihervasemmistolaiset poliitikot mitä tahansa, väestönvaihto on fakta. Se tapahtuu vääjäämättä, jos maahanmuuttoa ei Euroopassa rajoiteta merkittävästi. Kyse on vain ajasta.


Suomessa maksetaan palkkaa höpöhöpötutkijoille ja virkamiehille pskan puhumisesta. Yle ja HS löytävät nämä surkimukset jostain kiven koloista. Alkeellisintakaan päättelykykyä ei ole korkean palkan vastineeksi.

Turkulainen "asiantuntija" Hs:ssa

Turun kaupungin tutkimusjohtaja, aluekehityksen asiantuntija Timo Aro sanoo: ”Tilastojen perusteella väitteet väestönvaihdosta eivät pidä paikkaansa. Tilastot kertovat, että noin 80 prosentissa Suomen kunnista maahanmuuttajia on alle 5 prosenttia väestöstä. Vain 13:ssa Suomen kunnassa maahanmuuttajia on yli 15 prosenttia väestöstä. Suomessa on 309 kuntaa.” Voiko tyhmempää esittää. Valitettavasti tyhmyys ei ole virkavirhe, joka oikeuttaisi haitallisen tutkimusjohtajan erottamiseen.


Tulijat keskittyvät omille alueilleen ghettoihin suurissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa. Niissä vaihto on jo tapahtunut. Se, että valtakunnallisesti kantaväestö jää vähemmistöön, voi kestää 20-30 vuotta (Ruotsi) tai 50-60 vuotta (Suomi), mutta muutos voidaan väestötilastoista nähdä jälkikäteen päivän tarkkuudella. Jossain Itäkeskuksessa muutoksen näkee joka päivä. Mutta edelleen jossain Kittilässä tai Lumparlandin kunnassa Ahvenanmaalla afrikkalainen on samanlainen erikoisuus kuin musta amerikkalainen 1956 Salossa pidetyissä kansainvälisissä yleisurheilukilpailuissa. Kyläkirjani mukaan ”Salossakin pidettiin ”amerikkalaiskisoja”, joihin osallistui 2-3 amerikkalaista urheilijaa” (ote Salon Seudun Sanomista).

(klikkaa suuremmaksi)

Ruotsissa maahanmuuton aiheuttamia muutoksia tilastoidaan havainnollisesti. Kuva PT-Mediasta osoittaa kuinka nopeasti 2000-luvulla väestönvaihto on tapahtunut Botkyrkan ja Södertäljen kunnissa, joissa muutaman vuoden kuluessa 4/5-osaa 15-44 vuotiaista miespuolisista asukkaista on maahanmuuttajia. Hylten kunnassa kasvu vuodesta 2002 (22 %) vuoteen 2027 (ennuste 66 %) on ollut valtavan nopea. Kun ruotsalaisen kantaväestö kuolee lähivuosikymmeninä, ovat nämä kunnat täysin maahanmuuttajien valtaamia.


Väestöräjähdyksen hallitseminen

Vuonna 1960 ja sen jälkeen Afrikan maat itsenäistyivät. Silloin Afrikassa asui 290 miljoonaa ihmistä. Vuonna 2023 Afrikassa asuvia on 1,5 miljardia. Ennusteiden mukaan Afrikan väkiluku kasvaa 3,9-4,2 miljardiin vuosisadan loppuun mennessä.


Väestönkasvu on niin nopeaa, että afrikkalaisten vaurastuminen omin voimin on mahdotonta. Jos jotain positiivista kehitystä tapahtuu, kaikki menetetään väestönkasvun takia. Tämä on fakta. Sen seurauksena afrikkalaisten muutto Eurooppaan tulee kiihtymään. Lähivuosikymmeninä on mahdollista, että heitä tulee vuosittain kymmeniä miljoonia.


Väestönkasvu tuhoaa kaiken alleen. Luonnon monimuotoisuus heikkenee. Saasteet ja roskaisuus lisääntyvät. Luonnonvarat ehtyvät. Väestöliikkeet Afrikasta lisääntyvät. Terveydenhoidon ongelmat pahenevat ja leviävät Eurooppaan (esimerkiksi aids, ebola, tuberkuloosi). Sodat, rikollisuus ja väkivalta kasvavat. Ruoantuotanto heikkenee, vaikkei se nytkään riitä elättämään kaikkia afrikkalaisia. Jos ilmastonmuutos johtuu ihmisestä, sen negatiiviset vaikutukset lisääntyvät väestöräjähdyksen takia.


Muutos parempaan kehitykseen olisi helppo toteuttaa. Lopetetaan kehitysapu, jolloin afrikkalaisten on pärjättävä omillaan kuten he ovat vuosituhansia pärjänneetkin. Väestönkasvu vähenisi radikaalisti. Ja paine Eurooppaan muuttamiseen vähenee.


Väestömäärään on helppo vaikuttaa. Koska kehitysapua kuitenkin halutaan jatkaa, annetaan kehitysapua vain maille, joissa perhekooksi rajoitetaan kaksi lasta. Koska afrikkalaiset miehet eivät suostu käyttämään kondomia, tuetaan naisten (salaa tekemää) ehkäisyä. Tehokkainta on katkaista miesten johdot kahden lapsen jälkeen. Miehille kyse on vain nips nips, naisilla operaatio on suuritöisempi. Jos valtio ei suostu perhesuunnitteluun, lopetetaan kehitysapu ja kaikki muukin yhteydenpito (maasta lähteneitä ei päästetä rajan yli).


Jotta afrikkalaiset eivät muuttaisi Eurooppaan lapsitehtailun jatkamiseksi, lopetetaan sosiaalituet kolmannen lapsen jälkeen. Esimerkiksi Suomessa lapsilisää saisi vain kolmesta lapsesta eikä sen rajoittamista kompensoida toimeentulotuella. Nyt Suomessa työttömien monilapsisten yksinhuoltajien sosiaalituet ylittävät hyvätuloisten työssäkäyvien perheiden nettoansiot.


Suomen surkea media ja vihervasemmistolaiset toimittajat

Väestönvaihtosanan käytöstä tehtävä poliittinen vaino mediassa osoittaa kuinka surkeaa toimittajien yleistiedot ovat. Alkeellisimmallakin matemaattisella osaamisella ja päättelykyvyllä näkee, mihin maahanmuutto ja siitä aiheutuva syntyvyys johtavat. Sen sijaan, että toimittajat häpeäisivät osaamattomuuttaan, he ottavat avuksi journalistiliiton, joka vaatii, ettei toimittajia saa arvostella.


Toimittajien tekemä aivopesu tehoaa etenkin iäkkäämpiin kansalaisiin, joiden ainoa kanava tiedonsaantiin on Yleisradion radio- ja tv-uutiset. Omassa lähipiirissäni on 90-vuotias aviopari, joka kauhisteli ministeri Junnilan yhteyksiä natseihin ja pesukarhuihin. He eivät ole koskaan edes nähneet tietokonetta. Posti tulee heille kerran viikossa, jonka takia he lopettivat paikallislehden tilauksenkin. Eikä siitä Turun Sanomat-konserniin kuuluvasta lehdestä mitään objektiivista tietoa saada voisikaan. Tällaisia tietämättömiä ihmisiä Suomessa on satojatuhansia.


Islam Euroopassa

Arabit valloittivat länsieurooppalaiset valtiot pian profeetta Muhammedin aikakauden jälkeen vuonna 711. Muslimit ja kristityt eivät sopineet elämään yhdessä. Siksi toteutettiin Reconquista (takaisinvaltaus), jonka aikana muslimit ajettiin pois Euroopasta. Takaisinvaltaus kesti 700 vuotta ja päättyi 2.1.1492 Granadan vapauttamiseen. Se on edelleen suuri juhlapäivä Espanjassa.

Reconquistassa Espanja vallattiin takaisin aseilla ja sotilailla. Kuva The European Conservative

Vuonna 1683 turkkilaiset muslimit (Osmaanien valtakunta) piirittivät Wieniä tarkoituksenaan vallata kaupunki. Puolalaisten ja saksalaisten sotajoukkojen avulla osmaanit ajettiin pois Wienistä ja vuodet 1683-1699 kestänyt suuri Turkin sota loppui. Suuri osa muslimeista ajettiin pois Euroopasta. Eurooppaan jäi pieniä muslimialueita, jotka 1990-luvulla johtivat Kosovon ja Bosnian alueilla kristittyjen ja muslimien välisiin sotiin Jugoslavian hajotessa. Albanian pelasti kommunismi. Siellä muslimeja on edelleen selvä enemmistö, noin 2/3 väestöstä.


Profeetta Muhammed eli vv 570-632 ja hänen näkemistään ilmestyksistä syntyi Koraani, jonka mukaan muslimit elävät vielä tänä päivänä. Profeetta oli väkivaltainen valloittaja, jolle vääräuskoiset olivat toisen luokan ihmisiä. 1400 vuotta vanha uskomus on estänyt muslimien kehittymisen länsimaiselle tasolle. Serkkuavioliitot ovat vuosisatojen aikana aiheuttaneet älykkyystason, jolla omin voimin ei Euroopassa pärjäisi. Jos lähi-idässä ei olisi öljyä, kaikki sen alueen maat eläisivät edelleen suuressa köyhyydessä paimentolaisina. Öljy ja länsimaiden suopeus tulijoita kohtaan mahdollistavat mm. nykytekniikan käytön myös muslimeille.


Muslimeja on arvioitu olevan maailmassa 1,6 miljardia. Määrän ennustetään kasvavan lähelle kolmea miljardia vuoteen 2050 mennessä. (Mielenkiintoista, että muslimeja pidetään Euroopassa vähemmistönä, jolla on sen takia erityiset oikeudet).


Ranskan 67 miljoonasta asukkaasta muslimeja on noin 5-7 miljoonaa. Ranskan mielenosoitukset 2005 ja 2023 osoittavat, ettei tarvita enemmistöä ja maa saadaan sekasortoon. On arvioitu, että 30 %:n muslimiväestö on kristityn valtion tuhon raja, minkä jälkeen korjausta ei enää voida tehdä. Konkreettisin esimerkki väestönvaihdon seurauksista on Libanon, jossa muslimiväestön lisääntyminen aiheutti suurta väkivaltaa ja kristityn väestön jäämisen lyhyessä ajassa vähemmistöön.

Islam käy sotaa Eurooppaa vastaan. Libyan presidentti Gaddafi sanoi muslimien voittavan muutamassa vuosikymmenessä ilman aseita.

Kaikki maahanmuuttajat eivät ole muslimeja, vaikka turvapaikan hakijoista suurin osa on. Suomessa vieraskielisten määrä on 496.000. Määrä kaksinkertaistui 11 vuodessa. On arvioitu meillä olevan 130.000 muslimia kun arvio perustuu todennäköiseen uskontoon perhetausta huoioiden.


Muslimeja ei enää voida ajaa pois Euroopasta. Siksi joudumme hyväksymään heidän määränsä jatkuvan lisääntymisen. Korkeintaan EU voi hidastaa islamin leviämistä, mutta pysähtymään sitä ei enää saada mm. korkean syntyvyyden takia.


Sana ei ole tärkeä, sisältö on

Maahanmuutto on erilaisten toimintojen kokonaisuus, jonka seurauksena on väestönvaihto: kantaväestö jää vähemmistöön omassa maassaan ja muualta tulleet tulevat enemmistöksi ja ottavat vallan itselleen.


Ottakoot vallan, jos he elättävät suomalaiset kuten me heidät nyt. Ja jos Suomesta tulee vallanvaihdon jälkeen parempi yhteiskunta. Suurin osa turvapaikan hakijoista Suomeen on tullut muslimivaltioista Afganistan, Irak ja Somalia. Jos nämä kansallisuudet ovat muuttaneet oman maansa persläveksi, on todennäköisintä, että Suomesta tulee samanlainen valtio.

Karin piirros hollituvasta sopii hyvin sanoja vaihtamalla mm. Ranskaan

Väestönvaihto voidaan tehdä muutamassa vuosikymmenessä. Joskus siihen menee satoja vuosia. Usean Euroopan valtion väestö vaihtuu alle vuosisadassa, myös Suomen, jos nykyisen kaltainen maahanmuutto saa jatkua ja vahvistua.


Väestönvaihto voi olla aktiivista toimintaa, jolla kantaväestö korvataan vierailla tulijoilla. Näin esimerkiksi Itä-Karjalan enemmistönä ollut karjalaisväestö vaihdettiin nopeasti muualta tulleisiin. Keinoina karjalaisten tappaminen ja siirtäminen muualle Neuvostoliittoon ja venäläisten siirtäminen tilalle.


Suomessa kantaväestöä ei siirretä pois maastamme. Tosin nuoret yhä useammin lähtevät Suomesta asumaan muihin maihin. Mutta yhteiskunnallisin päätöksin kantaväestö on ajautunut tilanteeseen, jossa lapsia halutaan yhä vähemmän.


Samaan aikaan ulkomailta tulleilla ei ole vastuuta omasta elämästään ja he elävät työtä tekemättä sitä paremmin, mitä enemmän he hankkivat lapsia. Tämä kiihdyttää maahanmuuttajien ja heidän jälkeläistensä määrän kasvua.


Suomi haki vielä pari vuosikymmentä sitten perheenyhdistettäviä ja kiintiöpakolaisia ulkomailta lentokoneilla. Vaikka tämä hulluus on vähentynyt, tilalle tullut houkuttelu toimii tehokkaana maahanmuuttajien määrän kasvua lisäävänä tekijänä.


Houkuttelua tehdään lisääntyvässä määrin työperäisen maahanmuuton kasvattamiseksi huomaamatta, että yhtä työhön tulevaa seuraa 2-5 henkilöä, jotka eivät mene töihin.


Aktiivista houkuttelua on erityisesti se, että kuka tahansa saa tulla Suomeen ja jäädä tänne elämään sosiaaliturvalla. Hän saa mitään työtä koskaan tekemättä ja suomen kieltä oppimatta paremman elintason kuin hän kotimaassaan työtä tekevänä saisi.


Täällä on ilmaisen asumisen lisäksi ilmainen ruoka, ilmaiset kodinkoneet puhelimesta, televisiosta, jääkaappi-pakastimista jne alkaen, ilmainen terveydenhoito, ilmainen hampaiden peruskorjaus, ilmainen koulutus (jos haluaa), olemattomat tuomiot rikollisuudesta, ilmainen oikeusturva – kaikki sellaista, jota kantaväestö ei vastikkeetta saa. Hän voi vapaasti käydä kotimaassaan viikkojen ja jopa kuukausien ”lomilla”; usein sosiaaliturvarahoilla.


Kun tulija ikääntyy, hän saa pienituloisen kantaväestön työeläketurvaa vastaavan takuueläkkeen.


Täältä ei joudu pois, vaikka olisi minkä tahansa sortin rikollinen ja valehtelija, jolla ei ole mitään asiallista syytä olla Suomessa.

Sanotaan pesukarhun kuvaavan natseja. Enemmänkin ihminen on laiskiaisen perillinen.

Jos tämä kaikki ei ole houkuttelua Suomeen tulemiseksi, mitä se sitten on. Ihminen on luonteeltaan peruslaiska, minkä vuoksi muutto Suomeen houkuttelee.

***Tue blogin toimintaa https://www.vahtera.blog/tilaus


Blogisivuston ylläpito maksaa ja lisäksi joudun maksamaan eräistä tietopyynnöistä. Samaan aikaan Suomen asioita sekoittavat henkilöt saavat hulppeita palkkoja ja bonuksia.


Siksi pienikin tuki on paljon, jos useampi taho osallistuu vapaaehtoisen tilausmaksun maksamiseen.


Yritykset saavat vähentää tilausmaksun omassa kirjanpidossaan sekä arvonlisävero (10%)- että tuloverotuksessa, koska sivustolla käsitellään paljon yrittämiseen ja verotukseen liittyviä asioita.

Comments


bottom of page