top of page

Demla ei yllätä – maahanmuuttaja varkaissa


Varkaissa. Kasvojen peitto kirjoittajan
Varkaissa. Kasvojen peitto kirjoittajan

Afrikkalainen oli nollasopimuksella töissä postissa. Mies tunnettiin kalliista autoista (BMW500-sarja) ja merkkivaatteista.

Tämä kirjoitus on julkaistu Facebookissa 29.5.2022. Päivitykset merkitty kursiivilla.


Postin varastosta hävisi 66 tietokonetta, lähinnä MacBook Aireja. Valvontakameran tallenteista musta mies erottui vain 52 koneen varastamisesta. Niiden yhteisarvo oli 46.670 euroa eli keskimäärin 898 euroa. 19 konetta oli vielä myymättä, joten hänet tuomittiin maksamaan vahingonkorvausta postille 33 koneesta 24.000 euroa. Eli 727 euroa koneelta. Miksi afrikkalainen mies sai paljousalennusta koneista. Ja kuvitteleeko kukaan, että hän koskaan maksaa mitään takaisin. Bemari lienee ostettu osamaksulla, jolloin miehellä ei ole mitään takavarikoitavaa korvausten maksamiseksi.

Mutta mutta. Pimeillä markkinoilla ei koneista saa täyttä hintaa, etenkin kun miehellä oli kaupankäynnissä välikäsiä. Jos hän olisi saanut puolet uuden koneen hinnasta, olisi ansio varastamisesta ollut 23.000 euroa. Todennäköisempää on, että koneista maksettiin kolmasosa kaupan hinnoista. Sillä ei osta edes käytettyä 500-sarjan bemaria saatikka merkkivaatteita. Ja elääkin pitäisi. Sossu varmaan rahoitti suuren osan elämisestä, mutta ei niillä rahoilla merkkivaatteita osteta.


Rikollinen käytti apunaan välittäjiä. Paljon enemmän jää rahaa käteen kun myy varastetut tavarat internertin kauppapaikoilla. Kirjoitin blogissani ”Millä maksaa maahanmuuttaja” siitä kuinka Facebookin Marketplace on varkaitten paratiisi.


Olemattomat tuomiot


Tuomio pitkäaikaisesta ja suunnitelmallisesta rikoksesta ei ollut mitään eli vuosi ehdollista. Muslimivaltiossa olisi katkaistu käsi.


Jos järjestelmällä olisi hitunen laskutaitoa, se tajuaisi, että miehellä on oltava muitakin rikoksia, sillä nyt tuomion annetuista ei bemareilla ajeta. Vähintään pitäisi ajaa rikoksissa kerätty sormenjälkirekisteri läpi ja katsoa löytyykö sieltä muuta.


Tämä ei ole yksittäistapaus, postista katoaa suuri määrä kirjeitä ja paketteja. Postin lajittelukeskuksesta katoaa kirjeitä. Maahanmuuttajat katsovat lamppujen avulla, mitä kirjekuorien sisällä on. Lajittelussa on automaattista valvontaa, joka selvittää mm kirjeen sisältämät setelit niissä olevan metallilangan avulla. Näin töissä olevien on helppo varastaa linjalta tällaiset kirjeet.


Kirjesalaisuuden rikkominen eli kirjeen avaaminen on iso rikos Suomen lain mukaan. Tuomio on sakkoa tai korkeintaan kaksi vuotta vankeutta. Tietokonepakkauksen avaaminen ei ole kirjesalaisuusrikos, mutta kirjeen avaaminen rahan varastamiseksi on. Onkohan yksikään tulija saanut tuomion kirjesalaisuuden rikkomisesta postissa töissä ollessaan.


Mitä näille maahanmuuttajavarkaille pitäisi tehdä


Pitäisikö drooneja käyttää myös afrikkalaisten elämisen valvontaan? Kaupungit ovat ottaneet drooneja tekemään rakennusvalvontaa. Rahaa riittää suomalaisten elämän pikkutarkkaan valvontaan samaan aikaan kun ulkomaalaiset tekevät vapaasti tuhojaan maassamme. Jos jäävät kiinni, mitään rangaistuksia ei anneta. Maasta karkoittamisesta ei koskaan edes hiiskuta.


Maahanmuuttajia koskevat oikeudenkäynnit kuormittavat oikeuslaitoksen ja maksavat maltaita. Rikollinen saa ilmaisen oikeudenkäynnin, joista juristit saavat helppoa rahaa. Jos joku sattuisi joutumaan vankilaan, on hänellä siellä vielä leveemmät olot kuin vapaudessa. Demla-oikeuslaitoksemme ei juurikaan vankilaan ketään laita, eikä rikollisilta koskaan saada mitään korvauksia, joten kannattaisiko koko oikeuslaitos lopettaa turhana. Vai mitä sanotte: Välikätenä tietokoneiden loppusijoitukseen osallistuneet rosvot saivat olemattoman tuomion, paitsi yksi ”Kaksi tuomittiin viiden kuukauden ehdolliseen vankeuteen, kolmas sai seitsemän kuukautta ehdotonta. Tosin se muutettiin 208 tunniksi yhdyskuntapalvelua.”


Kulttuuriperäistä rikollisuutta


Tuosta tietokonevarkaasta ei tule koskaan olemaan Suomelle muuta kuin harmia ja kustannuksia. Potku takapuoleen ja vaikka droonilla lennätys kotimaahan olisi ollut oikea päätös.


Ulkomaalaisten työllistäminen julkiselle sektorille (jota postikin on) tulee yhteiskunnalle kalliiksi. Työllistäminen maksaa ja sen mahdollistava rikollisuus maksaa.


Maahanmuuttajat on lellitty pilalle. Kun heiltä ei vaadita mitään, koulusta selviää armopaloilla - ei tiedoilla, asumisen ja elämisen saa ilmaiseksi, suomea ei tarvitse opetella koska tulkit jne jne. Kun he tekevät rikoksia, ei niistä anneta mitään tuomioita (ehdolliset eivät ole tuomio). Karkotuksia ei tehdä. Kaikki tämä johtaa elämään, jossa ei ole mitään vastuuta omasta elämästä. Sen takia tällainen hällä väliä rikollinen elämä tulee lisääntymään. Korjausliikkeen tekeminen alkaa olla mahdotonta.


Seppo Oikkonen kirjoitti tähän rikokseen liittyen: ”Yhteiskunta on kulttuurisen rikollisuuden kanssa kasvavissa ongelmissa. Niihin omalla kulttuurillamme ei ole mitään vastausta. Typerä mussuhumanismi, jota omat oppineemme lämpimikseen mutustelevat on tähän tilanteeseen johtanut ja johtaa tilanteen jatkuvaan pahenemiseen.”


Hänen tiivistelmänsä on niin totta: "Siitä, että kaikilla on "ihmisarvo", ei mitenkään seuraa se, että kaikki "kulttuurit" sopeutuisivat keskenään"


---


Tämä kirjoitus on julkaistu Facebookissa 29.5.2022. Tykkäyksiä 808, kommentteja 99, jakoja 141 (31.05.2022 11:55).

Blogijulkistuksessa tarkennan alkuperäistä FB-tekstiä saamillani lisätiedoilla ja kommenttien perusteella. Lisäykset on merkitty kursiivilla. Tarkoitus on luoda suosituimmista FB-kirjoituksista arkisto tänne, koska FB:ssä kirjoitus hukkuu muutamassa päivässä uusien päivitysten taakse. Lisäksi FB poistaa kriittiset kirjoitukset ja usein myös kirjoittajan. Silloin menevät kaikki kirjoitukset bittiavaruuteen.

Comentarios


bottom of page